Ugrás a fő tartalomra

Push értesítések

Mik is azok a push értesítések? Olyan üzenetek, amiket akkor is megkapsz, ha nem épp az oldalt böngészed.

Na ilyen üzenet tudtunk már igényelni egy pár napja/hete. Napi egyet. De az annyira nem szipi-szuper, ugye? Milyen frankó lenne, ha minden akcióról kapnánk értesítést!

Ezt a funkciót sikerült beépíteni és belőni ma. Oké, de mi változott?

  1. A be nem jelentkezett felhasználók most már válogathatnak, hogy milyen kategóriákba tartozó akciókról szeretnének napi értesítést kapni. (régebben csak mindről kaphattak)
  2. A bejelentkezett felhasználók pedig választhatnak most már az akciónkénti értesítést is. Ez annyit jelent, hogy a kiválasztott kategóriákba tartozó akciók beküldése után egyesével kapnak értesítést, így mindenről tudni fog még időben.
  3. Szinkronizálódnak az értesítés beállítások az eszközök között. Azaz, ha pl. a desktop gépeden beállítottad az értesítéseket és utána a mobilodon bejelentkezel, akkor automatikusan összhangba kerülnek az értesítések. Ha mondjuk mobilon leíratkozol egy kategóriáról, akkor a desktopon se fogsz utána több értesítést kapni.
Ezen túl:
  • Felkerült egy "Értesítések" link a footerbe (oldal alján), így a nem regisztrált felhasználók is tudják majd módosítani a beállításaikat és a regisztrált felhasználóknak sem kell a profilukra szaladniuk ahhoz, hogy ezt megtehessék.
  • A teljes push értesítés küldés újra lett húzva. Rengeteg hibát orvosoltam, optimalizáltam.
A rendszert ugyan rommá teszteltem, de mivel a háttérben nagyon bonyolult logika mentén zajlanak a dolgok, ezért akadhatnak hibát. Ha egybe beleakadnátok, akkor először is bocsánat érte, másrészt nagyon szuper lenne, ha szólnátok róla. :) Köszi!

Reméljük tetszeni fog Nektek ez az új funkció!

Megjegyzések