Ugrás a fő tartalomra

Frissítések + boltok szerinti szűrés

Látszólag nem történt sok változás az oldalon, azonban a háttérben elég sok dolog változott.

Keresési találatoknál pl. minden adott akciót csak egyszer hozunk be, annak is az utolsó verzióját. Ez jóval érthetőbbé teszi a találati listát.

Brave alatt beugrott az értesítéssel kapcsolatos panel akkor is ha semmi szükség nem volt rá, ami szintén javítva lett és ehhez hasonló apróságok.

A legnagyobb változás egy új funkció előkészítése volt: boltok szerinti szűrés. Mostantól ugyanis ha az akciók listájában egy olyan bolt nevére kattintunk az adott a kártyán, amihez sok akció kerül felvitelre, akkor az adott boltban szereplő akciók listájához jutunk. Ez ugyan végtelenül egyszerűnek tűnik, a háttérben viszont véremet adtam szinte, hogy menjen :). A későbbiekben valahogy jelölni fogom, hogy mely boltok kattinthatóak és valahogy majd megjelenítem a bolthoz tartozó linket minden egyes akció részleteinél is, hiszen ott releváns lehet ez az infó.

Sőt a továbbiakban azt is tervezem, hogy a keresési találatokat szépen egy ehhez hasonló listába is le lehessen kérni, így akár linkelhetők is lennének.

Megjegyzések