Ugrás a fő tartalomra

This is the beginning of a beautiful friendship (azaz tour funkció)

Ugyan az Ármegosztóhoz hasonló oldalak régóta működnek már külföldön, Magyarországon nem nagyon ismerik / értik meg elsőre a látogatók, hogy miről is van szó. Elsőre furának tűnhet, hogy itt az akciók csak akkor vannak becsben tartva, ha azok kiérdemelték azt. Itt kendőzetlenül beszélhetünk róluk hiszen nem fizetett hirdetésekről van szó, így hát nincsenek tabuk. Egymás közt megvitatjuk, ajánljuk vagy épp lehordjuk őket ahogyan azt egy baráti összeröffenés során tennénk ... csak ez egy picit nagyobb "parti" ;). 

Meglepő lehet, hogy az árak amiket láttok valódiak. Nem becsapni vagy vásárlása ösztönözni szeretnénk Titeket hamis információkkal, hanem korrekt tájékoztatást nyújtani mielőtt elköltenétek a pénzetek. Továbbá ami a leghihetetlenebb az egészben, hogy ebben Ti pont ugyanannyira váltatok szerves részévé az Ármegosztónak attól a perctől, hogy az oldalra léptetek mint amennyire mi, fejlesztők:
  • az oldalon megjelent akciókat Ti külditek be
  • hasznosabbnál hasznosabb infókat Ti osztjátok meg róluk
  • a véleményeket Ti formáljátok
A mi dolgunk ehhez képest elenyésző. Az oldal rólatok szól. Az oldal nektek szól. 

Az ármegosztók Ti vagytok.

Ezt az ideológiát viszont egy weboldal megjelenése után nehézkes tálalni. 

Küldjük el egyből a látogatót a GYIK -ba (picit áthallásos, igaz?! :D), hogy nézze meg mivel van dolga? Vagy dobjunk fel egy szép ablakot, amiben a fontosabb gondolatok le vannak szépen írva? Egyelőre úgy döntöttünk, hogy egy gyors informális bemutatkozással kezdünk, hogy jobban megismerhessük egymást, hiszen minden barátság így kezdődik. Hát ez lett a tour funkció.

Mit gondoltok róla?

Megjegyzések